Xarxa de Senderistes

Taller de Senderisme de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Castelldefels

AQUEST DIUMENGE … A LA MORELLA!

Deixa un comentari

DSC_0237

Ho sé … us llegeixo el pensament … quina bogeria! amb aquesta calor! pel Garraf??

Així som molts, agosarats i també un pèl masoquistes, però almenys un humil servidor té unes ganes immenses de trepitjar muntanya després d’un temps massa considerable d’inactivitat, i no pot ni vol esperar i té la il·lusió de fer-ho a prop de casa, pels camins que més ha trepitjat i pels indrets que més l’han inspirat.

Família, amigues, amics, conegudes, coneguts, aquest diumenge 2 d’agost me’n vaig caminant fins al cim de la Morella. La nostra estimada, enigmàtica i emblemàtica Morella. Us hi apunteu???

Doncs això, per a evitar tot el possible les zones més exposades al sol en les hores puntes de calor sortirem ben d’hora ben d’hora, com va dir el mestre. A les 7 del matí (sí, toca matinar) ens veiem a la Plaça de l’Església de Castelldefels. I a caminar i gaudir de la natura en bona companyia, com sempre.

Sense més, us passo algunes dades tècniques i l’enllaç al wikiloc, especialment dedicat als amants de la tecnologia per si us animeu a descarregar-vos el track per al mòbil o al GPS de muntanya.

  • Distància: 17,78km
  • Desnivell de pujada: 686m
  • Desnivell de baixada:686m
  • Alçada màxima: 594m
  • Alçada mínima: 2m

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8468559

A aquestes alçades sona a que està de més, però cal insistir-hi. Com a persona desinteressada que proposa aquesta activitat, NO assumeixo cap mena de responsabilitat vers cap incident que pugui tenir lloc en el transcurs de la mateixa. Cadascú de nosaltres coneix les seves aptituds, capacitats i també les seves limitacions, i en funció de totes elles sempre assumim individualment les possibles conseqüències de les nostres decisions. Com sempre, anem a la muntanya a passar-nos-ho bé, amb esperit de gaudi però també amb seny i responsabilitat.

Dit això … fins diumenge!

Deixa un comentari