Xarxa de Senderistes

Taller de Senderisme de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Castelldefels

Benvinguda a la tardor amb l’Aplec de Sant Miquel 2014

Deixa un comentari

Feliç inici de tardor família!

Ho sé, aquest blog ha estat excessivament parat durant tot l’estiu. No he pogut parar gaire per la muntanya. He estat acabant un curs d’Organització i Gestió de Magatzems, alhora començant el de Monitor de Lleure. I per si no fos suficient, tot just ara començo un d’introducció al Full de Càlcul. Aprofito l’avinentesa per a informar a qui no ho sàpiga, que continuo a l’atur. Ja en fa un any que no tinc feina i a més fa poc s’ha esgotat la meva prestació per desocupació. En fi, qualsevol ajut, consell, informació d’interès, serà molt ben vinguda!

La tardor, més enllà d’aquestes circumstàncies, es presenta molt optimista i enèrgica en activitats, projectes i il·lusions. Aquest cap de setmana passat he engegat motors amb la meva segona Travessa Matagalls-Montserrat. Enguany ha celebrat la seva 35a edició coincidint amb la commemoració del Tricentenari. Com us podreu imaginar, ha estat un cap de setmana ple d’emocions a flor de pell, en la millor companyia, inevitablement amb dolor i patiment en molts instants, però per damunt de tot amb satisfacció i felicitat. La meva intenció és escriure una crònica com es mereix, però no em comprometo amb cap termini de temps.

A Collformic, amb la família del Club Excursionista Independent de Catalunya, esperant la sortida.

A Collformic, amb la família del Club Excursionista Independent de Catalunya, esperant la sortida.

Pel que a mi respecta com a guia benèvol de les caminades que vinc proposant i organitzant desinteressadament des de fa dos anys, amb el suport inestimable de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Castelldefels, encara no puc aventurar-me a fixar cap data d’inici per qüestions d’agenda. Ara bé, us llanço una proposta molt atractiva que no podreu rebutjar. Aquest diumenge, 28 de setembre, se celebra el tradicional Aplec de Sant Miquel al Castell d’Eramprunyà de Gavà. Us hi convido a tothom a participar. L’edició d’enguany està emmarcada en els actes del Tricentenari i promet molt amb activitats molt variades per a tota la família. Aquí teniu el programa detallat.

img078 img079

Arribeu una mica abans de les 8 per a poder fer la inscripció. No només consta 1€ i ens regalen una Rajola de Record.

A títol informatiu, jo aniré fins a Gavà amb el BUS L99 que surt a les 7:30 de darrere de l’església de Castelldefels. Així que a totes les castelldefelenques i castelldefelencs que us faci il·lusió acompanyar-me des de casa, ja ho sabeu!

Fins diumenge!

Deixa un comentari