Xarxa de Senderistes

Taller de Senderisme de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Castelldefels

CRÒNICA DE LA XVI TRAVESSADA MOLINS DE REI-MONTSERRAT 7 D’ABRIL DE 2013

Deixa un comentari

Avui he participat a la XVI Travessada Molins de Rei-Montserrat, inclosa al calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. És un recorregut lineal de 49,2 quilometres i un desnivell acumulat de pujada de 1.934 metres.

molins-2

Està organitzada pel Centre Excursionista de Molins de Rei a qui felicito per la feina excel·lent en la preparació dels 10 punts d’avituallament que han posat a la nostra disposició. Sí sí, heu llegit bé, 10 punts d’avituallament amb una enorme qualitat humana pel que fa als voluntaris i voluntàries que ens han atès i també amb una qualitat enorme dels productes que ens han ajudat a aguantar amb molta dignitat la jornada: xocolata, donuts, brou, cafè, llaminadures, entrepà de botifarra, bikini, refrescos, fruits secs i segur que me’n deixo algun perquè la llista és inacabable.

20130407_082529

Ja m’ havien avisat molts companys que van participar en edicions anteriors que la pujada final des de Monistrol fins al Monestir seria dura, complicada i molt esgotadora tant per la pendent extremadament pronunciada com pel cansament arrossegat per tots els quilòmetres ja recorreguts. I així ha estat, a més d’abrupta, angosta, sinuosa i gairebé infranquejable. Segurament més pel segon factor perquè les ganes d’arribar a Montserrat pesaven massa sobre les nostres esquenes, i músculs de les nostres cames, us ho puc ben assegurar.

20130407_143536

Ha valgut molt la pena viure aquesta experiència, poder explicar-ho és tot un triomf i un regal. M’han acompanyat durant pràcticament tota la caminada en Jordi i l’Angèlica, amics acompanyants habituals a les rutes que organitza en Francesc Fontana els diumenges, també bon amic nostre. Us faig arribar la meva sincera i sentida enhorabona perquè heu demostrat ser un senderistes de pedigrí, al marge de la pendent final des de Monistrol, ens ha tocat travessar corriols amb una gran quantitat de rocam i ens hem portat a casa més d’un cop.

IMG-20130407-WA0013

Però insisteixo, ha valgut moltíssim la pena i recomano a tothom a qui li apassioni la muntanya i la natura en general a que s’apunti en edicions properes. No us decebrà!

Deixa un comentari