Xarxa de Senderistes

Taller de Senderisme de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Castelldefels

27 de març. Activa la Nit: Caminada nocturna a la Morella

Deixa un comentari

morella

Hola família!

Ho sé, el temps d’absència i manca de notícies s’ha allargat massa. Més del que desitjava. Les caminades per muntanya obertes a la participació de tothom no han pogut gaudir de la prioritat que han tingut en etapes anteriors. En breu (espero i desitjo) publicaré una entrada específica per a fer un repàs dels darrers reptes assolits i també dels que es presenten en un futur immediat.

Ara, la protagonista indiscutible és la caminada nocturna a la Morella del proper divendres 27 de març. Ho sé, sóc conscient que faig difusió amb escàs marge de temps, però val més tard que no pas mai.

Des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelldefels s’ha programat un conjunt d’activitats adreçades al jovent de la ciutat sota el lema Activa la Nit. Des del passat mes de gener i fins al maig, l´últim divendres de cada mes es porten a terme tot aquest ventall d’activitats amb la premissa d’un oci juvenil, nocturn, alternatiu i saludable. Al següent enllaç podeu consultar tota la informació:

http://www.castelldefels.org/activalanit

Doncs bé, la propera jornada de l’Activa la Nit inclou entre les seves propostes l’esmentada caminada nocturna a la Morella, que jo tindré l’honor de guiar. Aquí van les principals dades tècniques del recorregut:

  • Distància: 17,78km
  • Desnivell de pujada: 686m
  • Desnivell de baixada:686m
  • Alçada màxima: 594m
  • Alçada mínima: 2m

És una caminada de tipus circular, amb inici i final al mateix lloc. Aquest és l’enllaç de Wikiloc des del qual podeu descarregar el track per a GPS o Smartphones:

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8468559#

El grau de dificultat és mig. És aconsellable tenir una bona condició física i estar acostumat a caminar per la muntanya i terrenys accidentats en general. La duració estimada, sense tenir en compte les aturades, és de 4 hores i mitja aproximadament.

Equipament obligatori:

  • Llanterna, preferentment frontal
  • Calçat adequat per a terrenys accidentats i irregulars, preferentment bota
  • Reserva d’aigua mínima d’un litre
  • Entrepà o similar. Farem una aturada a meitat del recorregut per a avituallar-nos.

Hora i lloc de trobada:

  • Centre Cívic Frederic Mompou, Pl. Joan XXIII s/n
  • 22:00 de la nit

Els menors d’edat hauran d’emplenar el formulari d’inscripció, que inclou un apartat d’autorització on haurà de constar la signatura d’algun dels pares. Podran ser lliurades el mateix dia de la caminada en el moment de començar l’activitat. Els formularis estan disponibles a Serveis Socials, al Centre Cívic Frederic Mompou, i també a l’Oficina del Pla de Barris, al Carrer Giralda nº 6.

Si queda cap dubte, podeu contactar amb mi per e-mail: oriolet83@gmail.com

Deixa un comentari